Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Yak-3 - Red Star RC

 

Efter att ha läst berömmande forumtrådar på diverse amerikanska RC-forum kunde jag inte motstå den här byggsatsen. Snabbt levererad direkt från Red Star RC och levererad hem i stort sett samtidigt med en liten sändning servon, motor (Super Tigre 45), ljuddämpare och lite annat som beställts från Tower Hobbies.

 

Ett första locklyft avslöjade en försvarlig mängd trä av olika slag, tjocklekar och former. Jag kan bara konstatera att det säkert är tillräckligt, och så bra man kan begära, och behöva.

       

 

Huven ser fin ut, det gäller att fästa den på ett bra sätt bara. Manualen som även finns att ladda ner på nätet, är fint illustrerad med färgbilder på varenda byggmoment. Egentligen gör den det rätt onödigt att presentera bygget i bild, om jag nu bara lyckas följa manualen som det är tänkt...

 

 

Manualen innehåller också en (komplett?) lista på vad man behöver utöver det som ingår i satsen. En del av det fanns alltså med i Tower-leveransen, annat kan antingen hittas nånstans i huset eller lätt skaffas från min lokale handlare.

 

 

.