Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Mitt hobbyrum

 

Beskrivningen här är inte riktigt aktuell. Efter att jag bestämde mig för att helt gå över till moduleri har sceneriet ändrats en del. Så se det som står nedan som en liten historisk återblick.

 

Mitt hobbyrum innehåller förutom det som nån gång förhoppningsvis blir Dal-Syltenäs Järnväg i 1/87 också en hel del annat. En utmaning för den som tycker sånt är kul kan ju vara att försöka identifiera vad det är ni ser på bilderna. Jag låter bli att kommentera i detalj vad som har fastnat på bild, kommentera gärna bilderna med gissningar eller förklaringar. Har ni tips på hur saker och ting kan göras annorlunda är jag bara tacksam för såna också!

 

Och skulle någon känna sig hågad att göra ett besök för att hjälpa till att röja upp lite skulle det vara högeligen välkommet!

 

Några kommentarer

 

Bilderna hänger någotsånär ihop. På bilden till vänster står lite On30-materiel som inte hör hemma där, lokstationen i bakgrunden kommer man till via spåren på bilden till höger.

   

 

Infarten till lokstationen utgörs av spåren där T43-an och D-loket står. Smalspåret är löst ditlagt för rullprov med det jag hittills byggt i H0n3. Fortsätter man ut mot höger bildkant kommer man till stationen på högra bilden.

  

 

Spåret i förgrunden fungerar just nu som nån form av uppställningsspår. (Precis som varenda ett av alla andra spår också för övrigt). Det som syns på bilden till vänster här är sånt jag gett mig f*n på att jag ska få färdigt snart... Vid infarten till den station som finns i detta spårs förlängning, och alltså på den högra bilden, finns plats för sånt jag VERKLIGEN gett mig f*n på att jag ska få färdigt snart...

   

 

Nedanför denna praktiska avställningsyta har jag ett generöst hobbybord, med plats för verktyg, redskap, hobbymaterial i alla de former och den obligatoriska temuggen. Vilka verktyg jag tycker bör belamra VARJE hobbybord där mässingslödning pågår läser ni f.ö. här.

   

 

Och så här trevligt ser det ut där jag sitter. Det som står närmast bordskanten är f.ö. drivet till Jecos Bt, bygget presenteras här.

   

.