Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Moduler

 

En simpel byggbeskrivning för en enkel MMM-modul finns att ladda ner på min webbdisk. För den som är intresserad av att bygga sin första MMM-modul föreställer jag mig att den kan vara till hjälp.

 

Jag har byggt mina moduler enligt Västerås-standarden, och kört med dem på MMMs arrangemang, några av dem kan man läsa mer om här. Ett undantag från det där med att följa nån viss standard gjorde jag inför Bankalaset 2010, resultatet (och tillvägagångssättet) visas här.

  

'Mina' moduler

 

I skrivande stund har jag byggt sex moduler. Den första modulen kallades inom MMM för 'Urmodulen' eftersom den fanns med vid den stapplande starten för MMM en gång i tiden, annars hade jag inte tänkt att nån av dem skulle ha nåt namn. Jag kallade dem helt enkelt 'HG1' t.o.m. 'HG6'. Emellertid, en hållplats som på HG5 måste ju heta något, och en lastplats utan namn (HG6) är ju också otänkbart. Som något av en reaktion mot verbalt sludder döptes dessa bägge till Hee. Uttalas hé-e som ni säkert redan förstått. 

Samtliga dessa moduler är nu avyttrade och inte längre i min ägo. Några av dem kan dock ses på MMM-körningar även fortsättningsvis.

  

HG1 (Urmodulen)

HG2

HG3

HG4

HG5 (Hee hållplats)

HG6 (Norra Hee lastplats)

 

Bygget av HG6 dokumenterade jag i bilder. En massa bilder...som kan ses i galleriet 'Modulbygge HG6'.

 

Till 'MJ'

.